Menu
Status Quotes
vr 14 okt 2022

Status Quotes

Greatest Hits & More!

vr 14 okt 2022
Status Quotes
Greatest Hits & More!

De mannen van Status Quotes zijn stuk voor stuk opgegroeid met de muziek van Status Quo en dat hoor je! Met veel respect voor de sound en feel van het origineel worden Quo-krakers voor het voetlicht gebracht. Sinds de eerste optredens in 2015 is het hard gegaan met Status Quotes. Hoogtepunt tot nu toe is het optreden in het Engelse Minehead op de Quo Convention voor zoโ€™n 1000 uitzinnige fans.

Na afloop mocht de band de complimenten in ontvangst nemen van niemand minder dan Alan Lancaster en John Coghlan, de originele bassist en drummer en beiden oprichters van Status Quo. Status Quotes komt zo dicht in de buurt van het originele Quo-geluid dat Alan Lancaster zei: โ€œThey sound just like the original, Itโ€™s good to hear those songs performed so wellโ€.

Er worden nummers gespeeld uit de Greatest Hits collectie zoals Down Down, Roll Over Lay Down, Hold you Back, Whatever You Want en What You're Proposing, en zeker ook albumtracks voor de echte hardcore Quo-fans.

De opzwepende "12-bar-boogie" en de pakkende songs worden op solide wijze en met veel energie, passie en overtuiging gespeeld door Status Quotes, en zorgen voor een Rock & Roll feest van de eerste orde. Zie daar maar eens stil bij te blijven staan!

Status Quotes:
Toon Eppink โ€“ gitaar/zang
Raymond Nijenhuis โ€“ gitaar/zang
Harry Kruisselbrink โ€“ bas/harmonica/zang
Rens Hardijzer โ€“ drums

vr 14 okt 2022
Status Quotes
Greatest Hits & More!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!