Menu
Stones Sessions
za 25 sep 2021
Stones Sessions
'Rock 'n Roll Cirus III

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatiebewijs รณf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen viaย testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Stones Sessions toert al sinds 2017 langs zalen, festivals en podia met een dampende tribute aan the Greatest Rock 'n Roll Band in the World: The Rolling Stones. Deze jonge artiesten van eigen bodem ((bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits verpakt in een psychedelische rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren.

Zelfs de meest verstokte Stonesfans die enkel zweren bij het origineel geven na het zien van een show van deze vijf muzikanten toe dat Stones Sessions een livesensatie is die het origineel meer dan eer aan doet. Satisfaction guaranteed dus, maar ook al die andere hits waaronder Brown Sugar, Gimme Shelter, Angie en Sympathy For The Devil.

za 25 sep 2021
Stones Sessions
'Rock 'n Roll Cirus III

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!