Menu
Stones Sessions
za 13 jan 2024
Stones Sessions
Stones Sessions richt de pijlen op Stripped van de Rolling Stones.


Het zal het geheimzinnigste concert van 1995 zijn geweest. Als onderdeel van hun Voodoo Lounge Tour nemen the Rolling Stones hun live album “Stripped” op, klassiekers en minder bekende tracks uitgevoerd in een uitgeklede vorm en bezetting. Het idee komt van het destijds razend populaire muziekprogramma MTV Unplugged, maar gezien Keith Richards dit ‘really boring television’ noemt, wordt voor een clubtour gekozen op 3 nader te bepalen locaties.

Begin mei 1995 is er nog niets bekend bij de fans, maar 2 weken voor aanvang kondigen de mannen twee shows aan op 26 en 27 mei 1995 in Paradiso Amsterdam. In een intieme setting en met een uitgebouwde tweede ring boven het balkon (die zo goed bevalt dat Paradiso de ring later permanent zal bouwen ) spelen the Rolling Stones wat ze later hun beste concerten ooit noemen.

Stones Sessions speelt een compilatie van deze twee legendarische avonden met een imponerende show en personality. Verwacht een ongeëvenaarde energie die de ‘the worlds greatest rock n roll band’ eer aan doet.

za 13 jan 2024
Stones Sessions
Stones Sessions richt de pijlen op Stripped van de Rolling Stones.

Gerelateerde events