Menu
vr 05 jul 2019
Storm - EP release
In de Lift, special guest: John Hayes (Mothers Finest)!
Support: Sense Of Urgency

Storm is een 4 koppige band uit het oosten van het land. Op 21 juni presenteren zij hun nieuwe EP In Metropool Hengelo. Net zoals de vorige EP blijven ook deze nummers weer veel te lang hangen. Na TivoliVredenburg, Eurosonic, Voormalig Atak, Grolsch Summer Sounds en Hedon onveilig te hebben gemaakt, is nu Metropool locatie Hengelo aan de beurt. 

Ruben Hillen is de zanger van Storm, naast het zingen scheurt hij er ook op los op zijn gitaar. Op de basgitaar zorgt Raymond Voortman voor diepe baslijnen. Samen met Harm Klein Geltink pakt hij de backing vocals. Ook Harm blaast met zijn gitaar dikke solo’s en akkoorden door de versterkers. Het vierde bandlid van de band is Merlin Boom, als drummer is hij de stuwende motor van de band.

Het was lang wachten na de vorige EP; Greatest Love, maar nu komt STORM dan ook echt terug! 21 juni 2019 is de datum van hun 2e EP. Dit moet natuurlijk groots gevierd worden met een release in Metropool Hengelo. Na een lange pauze en een aantal kleine aanpassingen is de band terug met een vernieuwde formatie. Natuurlijk wel zoals je het gewend bent; keiharde rock! Dit met natuurlijk de deuntjes die vast blijven zitten als plakband. De nieuwe EP word harder, grootser en smeriger dan je gewend bent. Wil je de nieuwe nummers nu als eerste live meemaken? Koop dan nu je kaarten en we zien je 21 juni!Special Guest: John Hayes!
Dat een EP release een bijzondere gelegenheid is, blijkt maarweer uit het feit dat deze jongens wel iets heel bijzonders voor elkaar hebben gekregen. John Hayes, de veel geprezen gitarist van Mothers Finest (!) komt als special guest! 

Support: Sense Of Urgency
Deze jonge symfoniche rockband beheerst alle licks en tricks dat ze nodig hebben. Van melodische rocksongs naar de nodige ballads, dat maakt Sense of Urgency!

vr 05 jul 2019
Storm - EP release
In de Lift, special guest: John Hayes (Mothers Finest)!
Support: Sense Of Urgency

Gerelateerde events