Menu
Ten Times A Million
vr 16 dec 2022
Ten Times A Million
Nieuwe werk en oude favorieten tijdens deze thuiswedstrijd van TTAM
Support: Tommy Gazer 

Met een onderscheidend geluid waarbij filmische elementen worden verweven met energieke alternatieve rock verovert Ten Times A Million de harten van steeds meer publiek. Hun muziek die qua stijl en productie in het verlengde ligt van Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age en Nothing But Thieves. Met hun debuut opzak spelen ze shows op onder andere Noorderslag en Global Rock Summit en aftershows voor acts als Red Hot Chili Peppers.

Dit jaar maakt de band hun debuut op Pinkpop, is er een nieuwe single en komt er dit najaar een langverwacht nieuw album. Prima reden om weer op tour te gaan en die dan natuurlijk af te sluiten in hometown Enschede om fans en vrienden te trakteren op oude maar ook zeker nieuwe favorieten!Support: Tommy Gazer 
Tommy Gazer is een 4-koppige alternatieve rockband uit Weert, geïnspireerd door bands als Biffy Clyro, Nothing But Thieves & Catfish and the Bottlemen. Een set van Tommy Gazer betekent meezingbare refreinen, een hoop energie en stevige gitaren!

De band bracht eerder de EP “Until the end of time” uit, die onder andere werd opgepakt door verschillende provinciale en nationale radiozenders, waaronder Penguin Radio, IndieXL en L1. Daarnaast behaalde deze EP en een aantal bijbehorende singles de IndieXL hitlijsten, met als hoogste notering een zevende plek voor de single ‘Assasin’.

Tommy Gazer speelde afgelopen jaar onder andere al in zalen zoals De Muziekgieterij en de Bosuil, maar ook op festivals zoals Festifallz en het Bevrijdingsfestival. Daarnaast speelde de band ook voorprogramma’s en aftershows bij onder andere Ten Times A Million en De Staat.

vr 16 dec 2022
Ten Times A Million
Nieuwe werk en oude favorieten tijdens deze thuiswedstrijd van TTAM
Support: Tommy Gazer 

Gerelateerde events