Menu
The Billy Joel Experience & Elton John Tribute
do 13 okt 2022
The Billy Joel Experience & Elton John Tribute
Face To Face ft. Guy Harris & The Billy Joel Experience

Een ultieme ode aan de songs van Elton John en Billy Joel! Guy Harris en The Billy Joel Experience met zanger Alexander Broussard zijn haast niet van the real deal te onderscheiden en dat kan je op 13 oktober zelf komen ervaren in Hengelo!

The Billy Joel Experience
Deze band heeft in de vorm van Alexander Broussard dé Nederlandse Joel in de gelederen. Na indrukwekkende optredens op de nationale televisie bij “I Can See Your Voice”, “Beau” en “We Want More”, radio optredens, krantenartikelen, club-shows en theatertours is deze band vol door de wol geverfde muzikanten beter en populairder dan ooit.

Guy Harris
Al sinds zijn prille jeugd speelt Guy Harris piano op een hoog niveau. Guy heeft zijn muzikale opvoeding genoten bij St. George's Chapel in Windsor Castle en de Royal Schools of Music. Met vocale studies onder David Lowe (King Singers, Cambridge) en David Aldred (English National Opera) leert Guy de fijne kneepjes van het vak.

Sinds 2006 reist Guy de wereld rond als pianovocalist in Noorwegen, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en de laatste tijd in Nederland. Naast zijn tribute aan zijn held Elton John doet hij dit als vaste artiest bij Crazy Pianos en als toetsenist op het hoogste niveau van de showbusiness.

Guy brengt een natuurlijke en aangeboren flamboyantie naar de jonge Elton met heldere zang. Vanzelfsprekend toont Guy een diepe waardering voor de pianistische energie die de pure rock and roll van Engeland’s grootste pianist aller tijden definieert." Een must-see voor de liefhebber van de onverwoestbare songs van Billy Joel én Elton John!

do 13 okt 2022
The Billy Joel Experience & Elton John Tribute
Face To Face ft. Guy Harris & The Billy Joel Experience

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!