Menu
wo 26 feb 2020
The Bowie Collective
Een audio-visueel spektakel met de hits van David Bowie in de hoofdrol

David Bowie blijft ook na zijn overlijden tot de verbeelding spreken. Zijn veelzijdigheid is ongeëvenaard en nog dagelijks luisteren duizenden mensen naar zijn omvangrijke muzikale erfenis en terecht want Bowie is verantwoordelijk voor een aantal muzikale mijlpalen. Een artiest die zich gedurende zijn hele carrière bleef vernieuwen.

Tijdens zijn leven gaf Bowie talloze optredens maar sinds 2004 was hij nog maar sporadisch op een podium te vinden. Veel mensen, en vooral ook jongeren die Bowie pas later hebben ontdekt, hebben de artiest nooit live aan het werk gezien. Dat gaat om voor de hand liggende redenen ook nooit meer gebeuren maar The Bowie Collective doet de muzikale erfenis meer dan eer aan met hun werkelijk fabuleuze live show.

Een 12-koppige band speelt alle hits op geweldige wijze. Een show die de muziek en genialiteit van David Bowie eer aan doet. David Bowie live zien kan niet meer maar The Bowie Collective weet de sensatie van een live show perfect te vangen. Het audio visuele spektakel in moeilijk met woorden te omschrijven maar gelukkig hebben we beeld! Bekijk hieronder wat je te wachten staat als je erbij bent deze avond.

wo 26 feb 2020
The Bowie Collective
Een audio-visueel spektakel met de hits van David Bowie in de hoofdrol

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!