Menu
The Bruceband
za 28 okt 2023
The Bruceband
From Asbury to E-street

De debuut LP ‘Greetings from Asbury Park’ en het vervolg ‘The Wild, The Innocent and The E-street Shuffle’ vieren dit jaar hun 50-jarig bestaan en met songs als Spirit in the Night, Blinded by the Light, The E-Street Shuffle, Roasalita en 4th of July, Ashbury Park (Sandy) staan er op de albums een paar absolute fanfavorieten.

Op 28 oktober speelt The Bruceband ze ongetwijfeld want tijdens deze avond ligt de nadruk bij de Nederlandsebeste Springsteen tribute licht op de twee platen waarmee hij zich presenteert aan een toekomstig miljoenenpubliek. Met een ruim drie uur durende show is er natuurlijk ook voldoende ruimte voor de rest van het immense oeuvre van Springsteen en uiteraard ook voor verzoekjes uit het publiek.

The Bruceband speelt al bijna 20 jaar en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met honderden shows in binnen- en buitenland. Wie de Bruceband eerder gezien heeft zal beamen dat deze band de sfeer en de intensiteit van een sterk benadert, die Bruce en The E-streetband zo kenmerkt. Een show van The Bruceband is voor de liefhebber van Springsteen gegarandeerd een heerlijke avond waarbij vijftig jaar muziek van Bruce Springsteen uitbundig gevierd wordt!

za 28 okt 2023
The Bruceband
From Asbury to E-street

Gerelateerde events