Menu
The Fortunate Sons
vr 09 jul 2021
Uitverkocht
The Fortunate Sons
CCR: 50 jaar na Woodstock

Dit evenement is een SAFE SHOW - geniet onbezorgd en veilig van live muziek!

Fortunate Sons
Het is zeker niet de eerste keer dat we The Fortunate Sons over de vloer en dat heeft meerdere redenen. Ten eerste speelt deze band alle hits én meer van de legendarische band Creedence Clearwater Revival en die songs zijn zo steengoed dat we daar geen genoeg van krijgen.
Dat The Fortunate Sons inmiddels is uitgegroeid tot de beste CCR tribute van Europa, die het bandgeluid van de originelen perfect benaderd maar toch ook authentiek klinkt en een eigen smoel heeft, is een tweede reden. Het is ook nog eens altijd beregezellig als de mannen over de vloer komen, kortom redenen genoeg om ze weer op vistie te laten komen!50 jaar na Woodstock
In de show “CCR, 50 jaar na Woodstock” nemen The Fortunate Sons je mee naar het legendarische Woodstock Festival van 1969. Creedence Clearwater Revival (CCR) was rond die tijd op de top van haar roem. Sinds de doorbraak met de single “Suzie Q” een jaar eerder domineerde de band de hitlijsten. In 1969 was CCR één van de populairste, zo niet dé populairste band van dat moment.

De Woodstock-show van CCR wordt 50 jaar na dato als één van de hoogtepunten van het festival gezien. Met haar eigenzinnige mix van hits als “Bad Moon Rising” en “Proud Mary” en uitgesponnen improvisaties etaleerde de band haar unieke klasse.

Naast de integrale uitvoering van het CCR Woodstock concert zal de show vervolgd worden met een greep uit het glansrijke CCR repertoire. Een feest der herkenning met de grootste hits van CCR. Zingen en swingen gegarandeerd!

vr 09 jul 2021
Uitverkocht
The Fortunate Sons
CCR: 50 jaar na Woodstock

Gerelateerde events