Menu
The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons
za 05 feb 2022
The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons

Let op! Dit is een zittend concert met 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs Ăłf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Er is geen enkele andere band in Nederland en misschien wel in de hele wereld die de nummers van Mumford & Sons zo accuraat speelt als The Hillbilly Moonshiners. Ja, Mumford & Sons zelf misschien maar zelfs zij waren sprakeloos toen ze beelden zagen van de band die vanavond weer naar Hengelo komt om hits en albumtracks van de Britse folk band te spelen. 

De vorige tour die de Hillbilly Moonshiners ondernamen met hun tribute verkocht alle zalen volledig uit en ook de (inter)nationale festivals gingen plat. Wil je dus meezingen met ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’ dan raden we je aan om je kaarten ruim van tevoren aan te schaffen. 

za 05 feb 2022
The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!