Menu
The New Roses
za 21 okt 2023
The New Roses
Knallende combi van classic rock, country, blues en hard rock.
Support: Moon Shot

It’s a long way to the top if you wanna rock ‘n roll zeggen ze maar de vier mannen die zich The New Roses noemen zijn een aardig eind op weg naar die top. Op eigen kracht spelen ze zich met een mix van classic rock, country, blues en hard rock in de spotlight en op het netvlies van wereldacts als KISS en The Scorpions. The New Roses kunnen zich zelfs de eerste Duitse band noemen die door KISS wordt uitgenodigd om te spelen tijdens hun beroemde en beruchte KISS Cruise.

Niet alleen ter zee maar ook ter land laat The New Roses zich gelden op de bekende festivals waar gitaren nog bepalend zijn zoals Hellfest, Wacken en Masters of Rock. De band heeft vijf albums op zak die stuk voor stuk in de smaak zullen vallen bij fans van Guns N´Roses, AC/DC, Kid Rock, Aerosmith, Metallica maar ook The Black Crowes. Val je in die categorie dan kan je blindelings gaan voor de working class rock van The New Roses op 21 oktober in Enschede!

Support: Moon Shot
De mannen van Moon Shot verdienen hun sporen bij Disco Ensemble, Lapko en Children of Bodom. Afzonderlijk hebben ze zo ongeveer alle podia van Europa gezien en als support van Danko Jones staan ze met hun alternatieve rock ook als Moon Shot al in menige stad. De Finnen zijn bijna klaar met hun tweede plaat en staan startklaar om het nieuwe materiaal te delen, te beginnen vanavond als ze met The New Roses meekomen naar Enschede.

za 21 okt 2023
The New Roses
Knallende combi van classic rock, country, blues en hard rock.
Support: Moon Shot

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!