Menu
Tricklebolt
do 03 sep 2020
Safe show
Tricklebolt
Live concert met beperkt aantal plaatsen en thuis gratis te volgen via de live stream

 Dit concert is een SAFE SHOW:

Geniet onbezorgd en veilig van live muziek!

  • Een Safe Show is geboekt om in coronatijden op een veilige manier van live muziek te kunnen blijven genieten! Een concert dat is aangemerkt als Safe Show gaat altijd door tenzij bijvoorbeeld de artiest zelf ziek wordt. Dus koop een ticket en geniet onbezorgd! Stay safe, see you soon.
  • Een Safe Show staat voor een complete avond uit, tickets zijn inclusief diner verkrijgbaar. Via het ticketmenu kan je een lekkere maaltijd voorafgaand aan de show veilig stellen.
  • Safe Shows voldoen aan alle door de overheid gestelde maatregelen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen.
  • Alle shows zijn seated, waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop.
  • Alle betalingen gaan contactloos. 

Seated live concert voor max 60 personen
We zijn super blij je weer te kunnen ontvangen! In Hengelo organiseren we kleinschalige, seated concerten. Eindelijk weer genieten van live muziek met een artiest voor je neus op het podium en de muziek op goed volume uit de speakers. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Kom je met zijn tweeën dan bestel je een duo-ticket, kom je alleen dan kan je kiezen voor een enkele ticket. Uiteraard volgen we het protocol van onze brancheorganisatie, zodat we een veilige omgeving kunnen waarborgen.

Of kijk gratis mee via de MetroTV livestream!
De concerten bieden we ook aan via een gratis livestream onder de noemer MetroTV. Je kunt dus ook gewoon vanuit huis meekijken naar je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek. Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nlFacebook of YouTube.
De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique.

Tricklebolt

Tricklebolt liet duidelijke ’70s invloeden horen op hun eerste album, maar anders dan op het debuutalbum flirt de band op nieuwe plaat ‘Straight into the Blue’ ook stevig met andere decennia en genres. “Onze afspeellijsten zijn inmiddels veel diverser geworden en gevuld met méér dan alleen rock en andere (goeie) ouwe meuk ”, verklaart gitarist Tim Kampman. “We hebben geprobeerd in elk nummer een nieuwe uithoek op te zoeken en nergens ‘middle of the road’ te blijven. Single Atlantis, is een mooi voorbeeld van hoe Tricklebolt haar eigen muzikale en sferische grenzen oprekt.Tricklebolt speelde al op festivals als Zwarte Cross, BFO, Mañana Mañana, Ribs & Blues en leverde dit najaar maar liefst 23 Popronde-shows door heel Nederland af. Op hun CV staan inmiddels meerdere supportshows voor onder andere Navarone, DeWolff, Golden Earring en Uriah Heep. Een headline clubtour als vervolg op de release van ‘Straight into the Blue’ brengt deze mannen op 25 april naar Hengelo.

do 03 sep 2020
Safe show
Tricklebolt
Live concert met beperkt aantal plaatsen en thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!