Menu
Damian Wilson Acoustic
12
wo dec

Damian Wilson Acoustic

12
wo dec
Damian Wilson Acoustic

Threshold, Ayreon, Headspace en Rick Wakeman’s English Rock Ensemble. De stem van Damian Wilson duikt regelmatig op bij deze in progrock kringen zeer gewaardeerde bands. Damian Wilson zingt zichzelf in de kijker bij Threshold en neemt verschillende albums met de band op. Het boek Threshold is inmiddels gesloten, maar Damian Wilson duikt met regelmaat op in andere bands en bij andere projecten. Vooral Arjen Lucassen van Ayreon maakt veel en graag gebruik van de unieke stem van Wilson.

In totaal is Wilson te horen op ruim 70 platen van andere bands en projecten, maar laten we niet vergeten dat hij solo ook vijf albums heeft uitgebracht. Vanavond hoor je hem op zijn puurst. Damian speelt gitaar en zingt. Solowerk, maar ook stukken die hij zong voor zijn muzikale partners. Een buitenkans voor liefhebbers van prog in de breedste zin van het woord en een buitenkans om hem in Enschede te zien!Reviews

‘The man is a phenomenon’ - Rock Hard Magazine
‘Literally breathtaking’ - Classic Rock Magazine
‘One of the most versatile voices in rock’ - Ronnie James Dio

12
wo dec
Damian Wilson Acoustic

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool & Spotify made love...

De Metropool agenda heeft iets nieuws! Koppel je Spotify en bekijk een persoonlijke agenda met alleen de concerten en dansfeestjes die matchen met jouw muzieksmaak.

Probeer het zelf!