Menu
Danny Vera (Metropool Open Air)
za 02 sep 2023
Uitverkocht
Danny Vera (Metropool Open Air)
Semi-seated show in Openluchttheater Hertme
Support: Timo de Jong

18:00 uur Voorterrein open
19:00 uur Theaterterrein open
20:00 uur Timo de Jong
21:00 uur Danny Vera 


Danny Vera pakt uit! Met zijn band, blazers, strijkers en zangeressen zal hij op 2 september het Openluchttheater in Hertme omtoveren tot een ware nachtclub!

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020.

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Danny Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. In de openluchttheaters zal Danny muzikaal uitpakken! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van zijn prachtige albums.

Support: Timo de Jong
Timo de Jong maakt alternatieve country muziek geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw. Optreden en contact met het publiek maken, is wat Timo het liefst doet. Hij trad al meer dan zevenhonderd keer op, waaronder drie keer op Eurosonic Noorderslag en deed hij meerdere tours door Engeland. Op amuserende wijze zorgt Timo voor een aangename huiskamersfeer tijdens elk optreden.

za 02 sep 2023
Uitverkocht
Danny Vera (Metropool Open Air)
Semi-seated show in Openluchttheater Hertme
Support: Timo de Jong

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!