Menu
Israel Nash
do 23 feb 2023
Gecanceld
Israel Nash
Roots ' n Soul met Israel Nash: aanrader met hoofdletters

Helaas moeten we je melden dat deze show is gecanceld. Je ontvangt automatisch het geld van je tickets inclusief servicekosten retour op het bij Ticketmaster bekende rekeningnummer. Hoe dan ook balen natuurlijk.

Israel Nash, voorheen nog met de toevoeging Gripka, is een hedendaagse hippie die spirituele muzikale brouwsels maakt om je dagelijkse sores te vergeten. En hoewel zijn naam kleiner is geworden op zijn platenhoezen is zijn geluid met de jaren alleen maar grootser geworden. Daarbij past de muzikant Israel Nash zorgvuldig op om niet te scheutig te zijn met de toevoegingen: alles is smaakvol en gedoseerd van blazerssectie tot achtergrondzang. Nash verstaat de kunst van mooie liedjes maken op hoog niveau sinds zijn eerste plaat uit 2009 waarmee hij zich gelijk een plekje in de harten van zo ongeveer elke americana liefhebber verovert. 

Een grote troef van deze in Texas residerende muzikant is zijn eigen studio die hij heeft gebouwd waar hij naar hartenlust kan experimenteren. Het feit dat hij ook soul heeft maakt dat zijn recente albums stuk voor stuk geweldige albums zijn die ook zo op een label als Daptone uit hadden kunnen komen want naast roots bevatten de songs ook niet zelden een fikse portie southern soul. Luister maar eens naar enkele nummers van prijsplaat Topaz of haal hem bij je lokale platenzaak en kom op 23 februari kijken naar Israel en zijn band. Aanrader met hoofdletters!

do 23 feb 2023
Gecanceld
Israel Nash
Roots ' n Soul met Israel Nash: aanrader met hoofdletters

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!