Menu
James Sayer
vr 12 mei 2023
James Sayer
Geweldige liedjes die zowel inspitatie halen bij Van Morrison als Michael McDonaldCherry van James Sayer is Veronica's Oorkonde!De liefde voor de piano en saxofoon komt al op jonge leeftijd tot volle bloei bij James Sayer. Door goed te luisteren en te kijken naar grootheden als Jerry Lee Lewis, Fats Domino en Billy Joel verfijnt en perfectioneert James Sayer zijn spel en performance. Vastbesloten om zijn droom, leven van zijn muziek, te laten uitkomen verhuist hij naar Londen waar hij kilometers maakt in tientallen pianobars, clubs en pubs. Nadat hij een demo opneemt met de Amerikaanse producer Alan Glass neemt zijn bekendheid een grote sprong voorwaarts en als dan ook nog levende legende Michael McDonald van The Doobie Brothers zijn bewondering uitspreekt is James niet meer te houden.

Langzaam maar zeker en stap voor stap wordt zijn muziek op nationale radiozenders in het Verenigd Koninkrijk opgepikt en zijn singles Taking back My Love en Sweet Baby Jane schoppen het tot Track of the Week op BBC3 en ook Radio Veronica en Radio 2 pikken zijn singles op.

James Sayer is een haast ouderwets ambachtelijke singer-songwriter waarbij goede songs op de eerste plaats komen maar die ook weet hoe je ze op een podium moet brengen. Op 12 mei staat deze sympathieke gast, die door Tom Robinson van BBC Radio 6 al wordt vergeleken met Van Morrison in zijn hoogtijdagen, in Hengelo.vr 12 mei 2023
James Sayer
Geweldige liedjes die zowel inspitatie halen bij Van Morrison als Michael McDonald

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!