Menu
Uitverkocht
29
vr okt

Kraantje Pappie

Dikke party verzekerd met de flamboyantste Pater familias van de Nederlandse rapgame

29
vr okt
Kraantje Pappie
Dikke party verzekerd met de flamboyantste Pater familias van de Nederlandse rapgame
Uitverkocht
Alex van der Zouwen (echte naam Kraantje Pappie), flamboyantste Pater familias van de Nederlandse rapgame en hunk van de week, bracht op zijn vierde studio album eerlijk gepats en pocherige liefde tezamen, hetgeen resulteerde in tientallen miljoenen streams voor tunes als ‘Lil Craney’, ‘Liefde In De Lucht’ en ‘Ik Heb Je Nodig’. Als kers op de DADDY taart gaf van Kraanegem zijn eerste AFAS live show ‘Come to DADDY’ en deze verkocht hij in no time uit.

Voor deze indrukwekkende wapenfeiten had Crane als een verzameling gouden- en platina hits als 'Waar is Kraan?', 'Feesttent', 'Pompen' en 'De Manier'. Kraantje Pappie is tevens enige persoon ter wereld die een samenwerking met Jan Smit deed opvolgen door een mixtapeserie getiteld Guardian Of The Real Shit (2015). Dan ben je een baas en heb je gezonde maling aan wat iedereen van je vindt.Talloze optredens in Nederland en België en grote shows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Concert at Sea, en een uitverkochte AFAS show bezorgden hem een onschendbare live-reputatie. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn, wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest –van festival tot bierschuur– glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase. Ook maakt hij vrij aardige salades. Wij skippen de salade vanavond en gaan vol uit de panty met Kraantje Pappie in Enschede!Support: Mick Spek
Mick Spek is een jonge en veelzijdige artiest uit Katwijk aan Zee. Zijn melodieuze, frisse sound is kenmerkend; deze hoor je dan ook volop terug in zijn tracks en liveshows. Denk aan pop in een urban jasje, een tikje ondeugend maar altijd voorzien van een flinke lading muzikaliteit. Afgelopen november bracht Mick zelf zijn album ‘De Kust Roept’ uit en vierde dit met een uitverkochte releaseshow in de Gebr. de Nobel in Leiden. Naast uitvoerend artiest, schrijft en produceert de Katwijker ook voor verschillende artiesten. In 2018 verscheen hij als featuring op het album ‘DADDY’ van Kraantje Pappie. Met de laatstgenoemde gaat Mick Spek in 2020 mee op de uitverkochte POP UP! Clubtour langs de grotere popzalen van Nederland.

29
vr okt
Kraantje Pappie
Dikke party verzekerd met de flamboyantste Pater familias van de Nederlandse rapgame

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!