Menu
Metro TV - Kevin Stunnenberg en Een Kasper
do 12 nov 2020
Metro TV - Kevin Stunnenberg en Een Kasper
Thuis gratis te volgen via de live stream

Kevin Stunnenberg
Met Birth Of Joy zag Kevin Stunnenberg alle zalen van Europa en kreeg hij de festivalweides van Lowlands en Pinkpop aan zijn voeten. Dat ging met nummers die meestal op standje stormram over het publiek werd uitgerold. Na tien jaar toeren en opnemen slaat de oud-frontman en gitarist nu een hele andere weg in.

Geïnspireerd door Neil Young, Nick Drake, Robert Johnson en Leonard Cohen brengt hij in dit nieuwe project singer-songwriter, folk en bluesinvloeden bij elkaar. De Nederlands- en Engelstalige songs begeleidt hij tokkelend met zijn gitaar. Als persoon en muzikant probeert Kevin de poëtische en avontuurlijke kanten van het leven te zien, wat hij terugbrengt in zijn muziek. De liedjes zijn klein, kwetsbaar, eigenzinnig en hier en daar melancholisch en gaan over thema’s als het verleden, obstakels, utopische schoonheid en het leven van alledag.

Kevin: “Door nu ook in het Nederlands te schrijven, kan ik me nog beter uiten. Het brengt me dichterbij mezelf en m’n gedachten. Het hoeft niet perfect, wat het menselijke in de muziek naar voren brengt.” We verklappen alvast dat het hele mooie liedjes oplevert, kijk maar eens hieronder maar kom vooral zelf luisteren!Een Kasper
Kleine, Nederlandstalige liedjes die niet eerlijker zouden kunnen zijn. Jarenlang drumde Kasper De Boer in de meest uiteenlopende bands (o.a. Yip Roc & Stella), maar tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam ontdekte hij hoe fijn het schrijven van liedjes ook kan zijn. Die liedjes begeleidt, door ritmisch gitaargeluid, vormden zijn afstudeerproject ‘Een Kasper’. Nu reist hij het land door en deelt zijn intieme en directe teksten over liefde, jezelf zijn en soms ook in de weg staan op eigen wijze met publiek. Meestal verschijnt Een Kasper alleen met zijn gitaar op het podium, af en toe brengt hij zijn live band met zich mee.

do 12 nov 2020
Metro TV - Kevin Stunnenberg en Een Kasper
Thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events