Menu
Net bevestigd
Live stream
20
do mei

MetroTV - ENorm

Thuis gratis te volgen via de live stream

20
do mei
MetroTV - ENorm
Thuis gratis te volgen via de live stream
Net bevestigd
Live stream

Livestream  
De livestream van MetroTV is te volgen via ons YouTubekanaalen Facebookpagina. Ondervind je problemen met de verbinding dan kun je de uitzending bekijken op de pagina van MetroTV. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar. 
Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk! 

ENorm
Inmiddels is ENorm al 25 jaar een band en dat is te horen want dit vijftal is waanzinnig goed op elkaar ingespeeld. Op plaat leidt dat tot producties die tot in de puntjes verzorgd zijn, op het podium zorgen de heren voor een liveshow met power.Singles tikken met gemak duizenden views aan en ook voor een tv optreden draait ENorm zijn hand niet om. Een band die warmte uitstraalt en het hart op de juiste plaats heeft zitten, niet zelden gaan opbrengsten van singles of optredens naar diverse goede doelen. Vergeet in dat kader ook de Kerst Met Ballen shows niet die ENORM al ruim 15 jaar rond de kerst uitvoert in binnen- en buitenland en waar steevast hun kersthit Op Hoes Op An Veur Kerstmis ten gehore wordt gebracht voor duizenden trouwe fans.

Mooi dus dat ENORM na optredens op alle relevante radio-en tv zenders, diverse hitparadesuccessen en na podia te hebben gedeeld met onder andere Sting, Tower of Power en alle nationale acts die er toe doen nu ook zijn weg weet te vinden naar de studio van MetroTV. Op 20 mei te zien op een beeldscherm bij jou in de buurt!

20
do mei
MetroTV - ENorm
Thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!