Menu
Gratis!
Live stream
01
za mei

MetroTV - Get Jealous Vinyl Release

Thuis gratis te volgen via de live stream

01
za mei
MetroTV - Get Jealous Vinyl Release
Thuis gratis te volgen via de live stream
Gratis!
Live stream

Livestream  
De livestream van MetroTV is te volgen via ons YouTubekanaalen Facebookpagina. Ondervind je problemen met de verbinding dan kun je de uitzending bekijken op de pagina van MetroTV. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar. 
Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk! 

Get Jealous
De nummers van Get Jealous razen voorbij in de beste ouderwetse punk traditie. Zoals het hoort bij punk is een beetje activisme, feminisme en maatschappelijke betrokkenheid ook nooit ver te zoeken. Maar geen opgeheven vingertje, Get Jealous wil dat je luistert maar dramt niet door. Voor de oudere liefhebbers: denk een beetje aan The Slits, X-Ray Spex en Girls At Our Best, de jongere liefhebber kan denken aan Bleached of aan Goat Girl of La Luz op een dosis uppers.Vinyl release!
Get Jealous heeft inmiddels heel veel goede liedjes en singles en die worden nu gebundeld op de EP Easily Worried. Eigenlijk zijn het gelijk 2 EP’s, of een best of, of een EP met een dubbele A kant voor wie dat nog iets zegt. Hoe dan ook, Easily Worried staat propvol goede nummers en komt ook nog eens in een zelfgemaakte hoes. Nu al een collector’s item want maar in een gelimiteerde oplage. Pre-orderen raden we aan, kijken naar deze feestavond op een beeldscherm bij jou in de buurt raden we nog harder aan!

01
za mei
MetroTV - Get Jealous Vinyl Release
Thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!