Menu
12
za jan

Wantigga + Snareskin

12
za jan
Wantigga + Snareskin
Electrosoul?

Als we dan toch stempeltjes gaan drukken dan maar dit stempeltje? En van dat geluid van drukken van een stempeltje maakt Wantigga misschien wel een sampletje om te gebruiken in één van zijn producties. Hij is namelijk erg creatief in het gebruik van geluid. Alledaagse dingen neemt hij mee in zijn songs. Zet hem een dag op een treinstation en hij heeft voldoende munitie voor een vette maar vooral dansbare track. Want dansen kan heel goed op de muziek van deze Nederlandse producer die inmiddels speelt van Amsterdam tot Tokyo.

Wat doe ik vanavond?

Dansen. Wat dat doet iedereen die een optreden van dit enorme talent bezoekt. Op Pukkelpop en Lowlands trilden de tentstokken de grond uit op zijn mix van electronica en soul. De verwarming kan in elk geval sowieso uit als Wantigga langs komt want een broeierige avond is gegarandeerd.

Snareskin

Jan-Merijn Versteeg is Snareskin. Een 21-jarige dj en producer die houdt van uiteenlopende stijlen waaronder jazz, future bass en ambient. Dat hoor je dan ook terug in zijn liveset waarin dynamiek en contrast de toverwoorden zijn. Er valt daarnaast ook nog eens veel te zien. Een audiovisuele ervaring waarbij ook veel live toetsen en drums voorbij komen.

12
za jan
Wantigga + Snareskin

€10,00(vvk)

Avondkassa € 11,50

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!